Over ons

Onze kernwaarden

Onze wasmachines

Veelgestelde vragen

Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de tentenverhuurindustrie, gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige tijdelijke accommodaties aan bedrijven, horecaondernemingen en evenementenorganisaties. Onze persoonlijke betrokkenheid onderscheidt ons. We luisteren naar je wensen, begrijpen je doelen en zetten ons in om je evenement vlekkeloos te laten verlopen. Met een breed assortiment aan tenten en flexibiliteit als kernwaarde, bieden wij oplossingen die perfect aansluiten op jouw planning en budget.

Bij Wichers Tenten staat veiligheid en kwaliteit voorop. Onze tenten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, zoals de NEN-normen en VCA-certificering. Hiermee garanderen we een veilige en betrouwbare omgeving voor jouw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op via 085 2100 271 en ontdek hoe Wichers Tenten jouw volgende evenement naar een hoger niveau kan tillen. Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijk evenement.

 

Persoonlijk betrokken

Bij Wichers Tenten hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. We luisteren naar je wensen en zetten ons in om je evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Groot door klein te blijven

Bij Wichers Tenten geloven we in de kracht van persoonlijke service en directe communicatie. We hanteren korte lijnen, zodat je altijd snel en efficiënt met ons kunt schakelen.

Innovatieve benadering

Bij Wichers Tenten zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren. We volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tentenverhuurindustrie om onze klanten de meest innovatieve oplossingen te bieden.

Onze wasmachines

Wichers Tenten weet dat tenten na een evenement vuil kunnen worden door verschillende factoren zoals bladeren, drank, eten, stof, activiteiten en neerslag. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een high-tech tentdoek wasmachine om ervoor te zorgen dat uw tenten zo snel mogelijk weer brandschoon zijn. Met deze tentdoekwasmachine tot onze beschikking kunnen wij uw tent snel wassen en snel naar een nieuwe locatie verplaatsen. Zo kan Wichers Tenten garanderen dat uw tent altijd op tijd wordt opgebouwd en er gloednieuw uitziet!

Kiest u voor Wichers Tenten, dan kunt u erop vertrouwen dat onze inzet voor perfecte hygiëne en representatieve zeilen onwrikbaar is. Onze ultramoderne tentdoekwasmachine is een absolute game-changer, waarmee we alle tentdoeken snel en efficiënt kunnen reinigen. Met deze geavanceerde technologie kunnen we garanderen dat uw tenten altijd brandschoon zijn en klaar voor elk evenement!

Veelgestelde vragen

Worden de tenten door jullie op- en afgebouwd?

Ja, de tenten worden op de afgesproken plek door ons personeel vakkundig op- en afgebouwd.

Zijn de tenten gecertificeerd?

Ja, al onze tenten zijn gecertificeerd en voorzien van een technisch handboek. Op aanvraag sturen wij u dit handboek toe.

Op welke ondergrond kan de tent geplaatst worden?

De tenten kunnen op elke ondergrond geplaatst worden. Wij verankeren de tenten in de grond met haringen of met ballastblokken. Dit dient wel van te voren aangegeven te worden.

De ondergrond is niet vlak, is dat een probleem?

Nee, wij kunnen de ondergrond uitvullen met opvulhout (alleen met de cassette vloer). Mocht u geen vloer wensen dan kan de tent zonder vloer ook op een iets schuine ondergrond geplaatst worden.

Hoe diep worden de haringen in de grond geslagen

De haringen waar wij meewerken zijn 1 meter lang. Mocht u twijfelen of dat mogelijk is, kunt u altijd een clik melding aanvragen bij het kadaster. Good Summer is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die ontstaat bij het slaan van onze haringen. Bij twijfel kunnen wij altijd verzwaringsblokken plaatsen mits dit mogelijk is.

Komen jullie vooraf langs om de locatie te bekijken?

Een locatiebezoek voeren wij niet standaard uit. Indien u dit wenst kunnen wij uiteraard langskomen om de locatie en mogelijkheden te bspreken.