Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Houten skihut tenten

Onze houten skihut tenten zijn de perfecte oplossing voor jouw evenement of bedrijfsactiviteit. Bij Wichers Tenten zijn we persoonlijk betrokken bij je wensen en behoeften en bieden we houten skihut tenten van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert, een horecagelegenheid runt of verantwoordelijk bent voor de planning van een groot evenement, onze tenten zijn ontworpen om jouw verwachtingen te overtreffen. Als expert op het gebied van tentenverhuur begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke eisen. Onze houten skihut tenten zijn met zorg ontworpen en vervaardigd, met oog voor detail en vakmanschap. We streven naar de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze tenten.

Duurzaam hout

Sneeuwbestendig

Sfeervol design

Flexibele opbouw

Snelle montage

Ruimte-efficiënt

Veiligheid gegarandeerd

Maatwerk mogelijk

Veelzijdige inzetbaarheid van houten skihut tenten

Onze houten skihut tenten zijn veelzijdig inzetbaar en bieden talloze toepassingen. Of je nu een bedrijfsevenement, horecagelegenheid of evenementenorganisatie bent, onze tenten passen perfect bij jouw behoeften. Voor bedrijfsevenementen bieden onze houten skihut tenten een sfeervolle ruimte die indruk maakt op je gasten. Voor horecagelegenheden creëren onze tenten een gezellige après-skisfeer.
Evenementenorganisaties profiteren van de veelzijdigheid van onze tenten, die aan elke configuratie kunnen worden aangepast. Bij Wichers Tenten streven we naar hoogwaardige kwaliteit en staan we klaar om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze houten skihut tenten.

Specificaties

Breedtes

10 meter

Zijhoogte

230 cm

Nokhoogte

453 cm

Oppervlakte

Verlengbaar met 5 meter

Capaciteit

200 personen

Vloeren

Zwaarlastvloer of cassettevloer

Kleuren

Bruin

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons van het grootste belang. Daarom voldoen onze houten skihut tenten aan strenge veiligheidsnormen en zijn ze NEN- en VCA-gecertificeerd. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit, en we zorgen ervoor dat onze tenten stevig en stabiel zijn, zelfs onder winterse omstandigheden.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Zijn houten skihut tenten veilig?
Absoluut! Onze houten skihut tenten voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn NEN- en VCA-gecertificeerd. Jouw veiligheid staat bij ons voorop.
Kunnen de tenten worden aangepast aan mijn specifieke wensen?
Ja, zeker! Onze houten skihut tenten kunnen worden aangepast aan jouw behoeften en wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Hoe lang duurt het om een houten skihut tent op te zetten?
Het opzetten van een houten skihut tent is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de tent en de ervaring van het team dat de installatie uitvoert. Over het algemeen kan het opzetten van een houten skihut tent enkele uren tot een halve dag duren. Het is echter altijd het beste om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we jouw specifieke situatie kunnen bespreken en een nauwkeurigere schatting kunnen geven.
Zijn houten skihut tenten geschikt voor alle weersomstandigheden?
Onze houten skihut tenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief regen, wind en sneeuw. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een stevige constructie om stabiliteit te bieden.

UITGELICHT PROJECT

Houten skihut tent voor een Oktoberfest.