Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Paviljoen tenten

Bij Wichers Tenten zijn we persoonlijk betrokken bij jouw evenement of bedrijfsactiviteit. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw evenement of bedrijfsactiviteit perfect verloopt. Daarom bieden wij paviljoen tenten van hoogwaardige kwaliteit met verschillende unieke eigenschappen en formaten, zodat we altijd de perfecte oplossing kunnen bieden die past bij jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een bedrijfsfeest, festival, bruiloft of beurs organiseert, onze paviljoen tenten zijn geschikt voor verschillende toepassingen.

Robuust & duurzaam

Snel op- & afgebouwd

Flexibel in formaat

Weersbestendig & waterdicht

Sfeervol & stijlvol

Geschikt voor alle seizoenen

Comfortabel & veilig

Professionele uitstraling

Veelzijdige inzetbaarheid van Paviljoen tenten

Onze paviljoen tenten zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kun je ze bijvoorbeeld gebruiken als overdekt terras voor je horecagelegenheid, als overdekte werkruimte voor je bedrijf of als feesttent voor je evenement. Door de flexibiliteit in formaat is er altijd een paviljoen tent die past bij jouw specifieke situatie.
Bij Wichers Tenten zijn we persoonlijk betrokken bij je wensen en behoeften. We denken graag met je mee en adviseren je over welke paviljoen tent het beste past bij jouw evenement of bedrijfsactiviteit. Onze jarenlange ervaring en expertise in de evenementenbranche zetten we graag in om jouw evenement of bedrijfsactiviteit tot een succes te maken.

Specificaties

Breedtes

10, 12, 15, 20 en 25 meter

Zijhoogte

230 cm / 300 cm

Nokhoogte

393 cm – 706 cm

Oppervlakte

Verlengbaar met 5 meter
(tot maximaal 120 meter)

Capaciteit

Onbeperkt

Vloeren

Zwaarlastvloer of cassettevloer

Kleuren

Wit

Opties

  • Transparante zijwanden / daken
  • Witte harde wanden
  • Glaswanden
  • Deuren

Veiligheid en kwaliteit

Bij Wichers Tenten hechten we veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze paviljoen tenten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn voorzien van de juiste certificeringen. Zo zijn onze tenten onder andere NEN-EN 13782 gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste Europese normen op het gebied van tijdelijke constructies. Dit betekent dat de constructie veilig is en dat er bijvoorbeeld rekening is gehouden met belastingen en stabiliteit.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie de paviljoen tent voor ons op- en afbouwen?
Ja, wij verzorgen de volledige op- en afbouw van de paviljoen tenten.
Is het mogelijk om de paviljoen tent te verwarmen?
Ja, wij bieden verschillende opties voor het verwarmen van de paviljoen tenten, zodat je ook in de winter comfortabel kunt werken of feesten.
Hoeveel gasten passen er in een paviljoen tent?
Dat hangt af van het formaat van de paviljoen tent. Wij bieden paviljoen tenten aan in verschillende formaten, zodat er altijd een tent is die past bij jouw aantal gasten.
Kunnen jullie ook meubilair en andere benodigdheden verzorgen?
Ja, naast paviljoen tenten kunnen wij ook meubilair, verlichting en andere benodigdheden verzorgen voor jouw evenement of bedrijfsactiviteit.

UITGELICHT PROJECT

20 meter brede tent met een apart overdekt terras aan de voorkant.