Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Uitgelicht project

Stretchtenten

Stap binnen in de wereld van Wichers Tenten, dé expert op het gebied van stretchtenten. Wij creëren adembenemende buitenruimtes voor bedrijven, horeca en evenementenorganisaties. Met onze hoogwaardige stretchtenten bieden wij de perfecte oplossing voor jouw evenement of bedrijfsactiviteit. Laat je inspireren door de unieke eigenschappen en toepassingen van onze tenten. Flexibiliteit, stijl en weerbestendigheid zijn onze kenmerken. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons centraal. We denken met je mee en garanderen kwaliteit en service. Til jouw evenement naar een hoger niveau met Wichers Tenten.

Flexibel

Weerbestendig

Sfeervol

Aanpasbaar

Veelzijdig

Persoonlijk betrokken

Snel opgezet

Hoogwaardige kwaliteit

Veelzijdige inzetbaarheid van stretchtenten

Onze stretchtenten zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu een bedrijfsevenement, een bruiloft, een festival of een horecagelegenheid organiseert, onze tenten bieden een unieke en stijlvolle ruimte die zich aanpast aan jouw wensen en behoeften. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden die onze tenten bieden.

Voor bedrijfsevenementen bieden onze stretchtenten een professionele en indrukwekkende setting. Of je nu een zakelijke conferentie, een productlancering of een teambuildingactiviteit organiseert, onze tenten creëren een uitnodigende en comfortabele omgeving waarin je jouw gasten kunt ontvangen en inspireren. Met de mogelijkheid om verschillende opstellingen te creëren, zoals een podiumruimte, vergaderzones en netwerkgebieden, kun je de perfecte sfeer en functionaliteit creëren die past bij jouw bedrijfsevenement.

Specificaties

Afmetingen

5 x 5, 5 x 7,5 en 10 x 10 meter

Zijhoogte

Aanpasbaar

Nokhoogte

Maximaal 5 meter

Oppervlakte

Van 25 m tot 100 m

Capaciteit

25 tot 500 personen

Vloeren

Vlondervloer

Kleuren

Chino (zandkleurig)

Opties

Schakelbaar

Veiligheid en kwaliteit

Bij Wichers Tenten staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze stretchtenten voldoen aan de strenge normen en richtlijnen van onder andere de NEN en VCA. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze tenten veilig zijn in gebruik en dat de constructie voldoet aan alle vereisten. Wij besteden veel aandacht aan het onderhoud en de inspectie van onze tenten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je evenement.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Kan ik de stretchtent zelf opzetten?

Ja, het is mogelijk om de stretchtent zelf op te zetten met behulp van onze duidelijke instructies. Indien gewenst, kunnen wij ook zorgen voor de volledige opbouw en afbouw van de tent.

Zijn de stretchtenten waterdicht?

Ja, onze stretchtenten zijn gemaakt van waterdicht materiaal en bieden bescherming tegen regen en andere weersomstandigheden.

Wat is de maximale capaciteit van de stretchtenten?

De capaciteit van onze stretchtenten varieert, afhankelijk van het formaat en de opstelling. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik de tenten huren voor langere periodes?

Ja, wij bieden flexibele verhuuropties, variërend van korte termijn tot langdurige verhuur. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

UITGELICHT PROJECT

Chino kleurige stretchtent van 10 x 10 meter gebouwd in een achtertuin.