Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Pagode tenten

Bij Wichers Tenten hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en betrokkenheid. We vinden het belangrijk om met je mee te denken en je te voorzien van advies op maat. Daarom hebben we een breed assortiment aan pagode tenten in verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld pagode tenten met glazen wanden en deuren, wat zorgt voor extra lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Daarnaast bieden we ook pagode tenten met dichte wanden en dak, die juist meer beschutting bieden en geschikt zijn voor bijvoorbeeld een overdekte markt of opslagruimte.

Robuust & duurzaam

Snel op- & afgebouwd

Flexibel in formaat

Weersbestendig & waterdicht

Eenvoudig & snel op te zetten

Geschikt voor alle seizoenen

Comfortabel & veilig

Duurzaam & milieuvriendelijk

Veelzijdige inzetbaarheid van Pagode tenten

Onze pagode tenten zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kun je ze bijvoorbeeld gebruiken voor een feestelijke borrel, een zakelijke presentatie, een bruiloftsfeest of een festival. Maar ook voor andere doeleinden zijn onze tenten ideaal. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijke opslagruimte voor goederen, of een overdekte marktplaats voor een lokale markt.
Daarnaast bieden onze pagode tenten ook de mogelijkheid om een extra sfeervolle en luxueuze uitstraling te geven aan je evenement. De stijlvolle uitstraling van de tenten creëert namelijk direct een gezellige en feestelijke ambiance. Dit maakt onze tenten niet alleen geschikt voor de zakelijke markt, maar ook voor particulieren die hun gasten willen verrassen met een bijzondere ervaring.

Specificaties

Afmetingen

3 x 3, 4 x 4 en 5 x 5 meter

Zijhoogte

225 cm

Nokhoogte

475 cm

Oppervlakte

9 m2, 16 m2  en 25 m2

Capaciteit

15 tot 25 personen

Vloeren

Zwaarlastvloer of cassettevloer

Kleuren

Diverse kleuren

Opties

  • Schakelbaar
  • Harde – of glaswanden
  • Deuren

Veiligheid en kwaliteit

Bij Wichers Tenten staat veiligheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van onze tenten tijdens hun evenement. Daarom zijn al onze pagode tenten gecertificeerd volgens de NEN-EN 13782 norm, wat betekent dat ze voldoen aan alle veiligheidseisen en constructieve eisen die gesteld worden aan tijdelijke constructies.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Kan ik de pagode tent zelf opzetten?
Onze pagode tenten zijn eenvoudig en snel op te zetten, maar we adviseren altijd om dit door professionele medewerkers te laten doen. Zo kunnen we garanderen dat de tent veilig en stevig staat.
Zijn de pagode tenten waterdicht?
Ja, al onze pagode tenten zijn volledig waterdicht en bestand tegen alle weersomstandigheden.
Welke afmetingen zijn beschikbaar?
Onze pagode tenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, van 3×3 meter tot 10×10 meter. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.
Kan ik een pagode tent huren voor een langere periode?

Ja, het is mogelijk om onze pagode tenten voor een langere periode te huren. Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

UITGELICHT PROJECT

Pagodes met houten skihut wanden en glazen wandpanelen gebouwd op een steiger.