Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Bouwtenten

Bij Wichers Tenten bieden wij hoogwaardige bouwtenten die perfect aansluiten op jouw evenement of bedrijfsactiviteit. Met onze persoonlijke betrokkenheid en flexibele oplossingen zorgen we voor de ideale ruimte en sfeer. Onze tenten hebben unieke eigenschappen en formaten, waardoor we aan al jouw specifieke eisen kunnen voldoen. Bovendien voldoen onze tenten aan de hoogste veiligheidsnormen en leveren we kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Duurzaam & stevig

Flexibel & aanpasbaar

Snelle montage & demontage

Veelzijdig gebruik

Modulaire ontwerpen

Professionele uitstraling

Maatwerkoplossingen

Betrouwbare service

Veelzijdige inzetbaarheid van bouwtenten

Onze bouwtenten zijn buitengewoon veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert, een horecagelegenheid runt of een evenementenorganisatie bent, wij hebben de perfecte tent voor jou. Van productpresentaties en seminars tot beurzen en sportevenementen, onze tenten bieden de ideale ruimte en sfeer voor elke gelegenheid. Daarnaast kunnen onze tenten ook dienen als tijdelijke opslagruimte, waardoor je extra ruimte hebt voor goederen, materialen of apparatuur. Met Wichers Tenten ben je verzekerd van veelzijdige oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.
Onze bouwtenten combineren kwaliteit en comfort. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Of het nu zonnig, regenachtig of winderig is, onze tenten bieden bescherming en zorgen ervoor dat jouw evenement zonder problemen verloopt. Dankzij hun flexibiliteit en aanpasbaarheid kunnen ze snel en eenvoudig worden opgezet en afgebroken. Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van jouw evenement. Wichers Tenten streeft naar hoogwaardige bouwtenten die aan al jouw verwachtingen voldoen en bijdragen aan een succesvolle ervaring.

Specificaties

Breedtes

3, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter

Zijhoogte

230 cm / 300 cm

Nokhoogte

393 cm – 706 cm

Oppervlakte

Verlengbaar met 5 meter
(tot maximaal 120 meter)

Capaciteit

Onbeperkt

Vloeren

Zwaarlastvloer of cassettevloer

Kleuren

Wit

Opties

Verwarming

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Wichers Tenten. Onze bouwtenten voldoen aan de strengste normen en richtlijnen. We werken volgens de richtlijnen van de NEN (Nederlandse Norm) en zorgen ervoor dat onze tenten voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. Daarnaast zijn we gecertificeerd volgens de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), wat aangeeft dat we ons inzetten voor veilig werken en een gezonde werkomgeving.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Kan ik de bouwtenten huren voor een specifieke periode?
Ja, bij Wichers Tenten bieden we flexibele verhuuropties. Je kunt onze bouwtenten huren voor korte of lange termijn, afhankelijk van je behoeften.
Zijn de bouwtenten bestand tegen slecht weer?
Absoluut! Onze bouwtenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder wind, regen en sneeuw. Ze zijn stevig en duurzaam gebouwd om bescherming te bieden, ongeacht het weer.
Kunnen jullie de bouwtenten installeren en demonteren?
Ja, onze ervaren teams zorgen voor de volledige installatie en demontage van de bouwtenten. We zorgen ervoor dat alles veilig en correct wordt opgezet en afgebroken.
Zijn de bouwtenten brandveilig?
Ja, onze bouwtenten zijn gemaakt van brandvertragende materialen die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. We zorgen ervoor dat al onze tenten voldoen aan de vereiste brandveiligheidsnormen.

UITGELICHT PROJECT

Een bouwtent gebouwd over een zwembad.