Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Transparante tent

Op zoek naar een unieke en sfeervolle oplossing voor jouw bedrijfsfeest, huwelijksfeest of ander evenement? Dan zijn de transparante tenten van Wichers Tenten de perfecte keuze! Onze tenten bieden niet alleen een unieke beleving voor jouw gasten, maar zijn ook nog eens flexibel en overal inzetbaar. Dankzij de duurzame materialen waarvan onze tenten zijn gemaakt, zijn ze niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Bovendien worden onze tenten op maat gemaakt en zijn ze snel op- en af te bouwen, zodat jij je kunt richten op de organisatie van jouw evenement.

Sfeervolle uitstraling

Unieke beleving

Flexibele oplossing

Overal inzetbaar

Duurzame materialen

Op maat gemaakt

Snelle op- en afbouw

Voldoet aan NEN en VCA

Specificaties

Soorten

Aluhal en pagode

Zijhoogte

230 cm

Nokhoogte

393 cm – 475 cm

Oppervlakte

  • Aluhal diverse breedtes en verlengbaar met 5 meter
  • Pagode 3×3, 4×4 en 5×5

Capaciteit

Onbeperkt

Vloeren

Zwaarlastvloer of cassettevloer

Kleuren

Wit

Opties

  • Transparante zijwanden / daken
  • Glaswanden

Veiligheid en kwaliteit

Bij Wichers Tenten hechten we veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze aluhal tenten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn voorzien van de juiste certificeringen. Zo zijn onze tenten onder andere NEN-EN 13782 gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste Europese normen op het gebied van tijdelijke constructies. Dit betekent dat de constructie veilig is en dat er bijvoorbeeld rekening is gehouden met belastingen en stabiliteit.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van jullie transparante tenten?
Onze transparante tenten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. De meest voorkomende afmetingen zijn 5×5, 5×10 en 10×10 meter, maar we kunnen ook maatwerk leveren.
Zijn jullie transparante tenten geschikt voor alle weersomstandigheden?

Onze transparante tenten zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn waterdicht en kunnen ook geleverd worden met zijwanden om de tent volledig af te sluiten.

Hoe lang duurt het opzetten en afbreken van de tenten?
Dit is afhankelijk van de grootte van de tent en de locatie van het evenement. Over het algemeen duurt het opzetten en afbreken van onze tenten enkele uren. We komen altijd ruim van tevoren om alles voor te bereiden en zorgen dat we op tijd klaar zijn.
Kunnen jullie ook meubilair en andere benodigdheden leveren?

Ja, naast transparante tenten kunnen we ook meubilair, verlichting, verwarming en andere benodigdheden leveren voor jouw evenement. We denken graag met je mee over de totale aankleding en inrichting van de tent.

UITGELICHT PROJECT

Pagodes met houten skihut wanden en glazen wandpanelen gebouwd op een steiger.