Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Gekleurde pagode tenten

Onze gekleurde pagode tenten zijn de perfecte oplossing voor jouw evenement of bedrijfsactiviteit. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, beurs, festival of ander evenement organiseert, bij Wichers Tenten begrijpen we dat elk evenement uniek is en specifieke eisen en wensen met zich meebrengt. Daarom zijn we persoonlijk betrokken bij je wensen en behoeften, zodat we je kunnen voorzien van gekleurde pagode tenten van hoogwaardige kwaliteit die perfect aansluiten op jouw evenement. Bij Wichers Tenten geloven we in de kracht van persoonlijk contact en aandacht voor detail. We luisteren naar jouw specifieke eisen en denken actief met je mee om de ideale oplossing te vinden die past bij de aard en stijl van jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar een opvallende en kleurrijke pagode tent of juist een meer ingetogen en subtiele uitstraling wenst, wij hebben de juiste tenten en expertise om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Kleurrijke uitstraling

Flexibele opstelling

Duurzaam materiaal

Snelle montage

Weersbestendigheid

Veelzijdige inrichting

Grote ruimtecapaciteit

Hoogwaardige kwaliteit

Veelzijdige inzetbaarheid van gekleurde pagode tenten

Deze gekleurde pagode tenten zijn veelzijdig en kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Ze vormen de perfecte oplossing voor bedrijven, horeca en evenementenorganisaties die op zoek zijn naar een unieke en aantrekkelijke tentoplossing. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, beurs, festival of ander evenement organiseert, onze gekleurde pagode tenten bieden een uitstekende keuze voor het creëren van een indrukwekkende en professionele uitstraling.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun bedrijfsactiviteiten te versterken, bieden onze gekleurde pagode tenten een ideale ruimte voor bedrijfspresentaties, conferenties, seminars en teambuildingactiviteiten. Met hun opvallende en kleurrijke uitstraling trekken ze de aandacht en creëren ze een professionele omgeving die indruk maakt op zowel klanten als medewerkers.

Specificaties

Afmetingen

3 x 3, 4 x 4 en 5 x 5 meter

Zijhoogte

225 cm

Nokhoogte

475 cm

Oppervlakte

9 m2, 16 m2  en 25 m2

Capaciteit

15 tot 25 personen

Vloeren

Zwaarlastvloer of cassettevloer

Kleuren

Diverse kleuren

Veiligheid en kwaliteit

Bij Wichers Tenten staat veiligheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van onze tenten tijdens hun evenement. Daarom zijn al onze gekleurde pagode tenten gecertificeerd volgens de NEN-EN 13782 norm, wat betekent dat ze voldoen aan alle veiligheidseisen en constructieve eisen die gesteld worden aan tijdelijke constructies.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Wat is het maximale aantal personen dat in een gekleurde pagode tent kan worden ondergebracht?
Onze gekleurde pagode tenten hebben een grote ruimtecapaciteit en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Hoe snel kunnen jullie de tent opzetten en afbreken?
Dankzij ons ervaren team kunnen we de gekleurde pagode tent snel en efficiënt opzetten en afbreken, waardoor je tijd en moeite bespaart bij de organisatie van je evenement.
Zijn de gekleurde pagode tenten geschikt voor alle weersomstandigheden?
Onze gekleurde pagode tenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, wind en zon. Ze zijn waterdicht en UV-bestendig, zodat je gasten comfortabel kunnen genieten, ongeacht het weer.
Hoe kan ik een gekleurde pagode tent huren?

Neem eenvoudigweg contact met ons op via bovenstaand formulier en ons vriendelijke team zal je graag helpen bij het plannen en huren van de perfecte gekleurde pagode tent voor jouw evenement.

UITGELICHT PROJECT

Gecombineerde witte en oranje pagodes op een Koningsdagfestival.