Mogelijkheden

Semi permanente bedrijfshal

Bij Wichers Tenten zijn vanaf dit jaar ook semi permanente bedrijfshallen te huur of te koop. Deze tijdelijke bedrijfshallen zijn inmiddels van dus danig goede kwaliteit dat ze niet meer onderdoen aan permanente hallen. Onze bedrijfshallen worden geleverd in vele lengte breedte en hoogte maten, schuifdeuren, openslaande deuren elektrische roldeuren, ramen, geïsoleerde daken en wanden. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat we voor iedere locatie de perfecte oplossing kunnen aanbieden.

Duurzaam & stevig

Snel geïnstalleerd

Veilig & betrouwbaar

Flexibel & modulair

Kort vergunningstraject

Snelle levering

Professionele uitstraling

Maatwerk mogelijk

Veiligheid en kwaliteit

Bij Wichers Tenten staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze tentvloeren voldoen aan de strenge normen en richtlijnen die worden gesteld door de NEN (Nederlandse Norm) en VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Hierdoor kunnen we garanderen dat onze tentvloeren voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op onze producten en diensten.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Zijn de tentvloeren gemakkelijk te installeren en demonteren?
Ja, onze tentvloeren zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en demontage. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte en efficiënte afhandeling.
Kunnen jullie tentvloeren worden aangepast aan de grootte van mijn evenement?
Absoluut! Onze tentvloeren zijn modulair en kunnen worden aangepast aan de specifieke afmetingen van jouw evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Zorgen jullie voor het transport en de logistiek van de tentvloeren?
Ja, wij regelen het transport en de logistiek van de tentvloeren. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken en kun je je volledig focussen op je evenement.
Bieden jullie ook andere diensten aan naast de verhuur van tentvloeren?
Ja, naast tentvloeren bieden wij een breed scala aan tenten en aanvullende diensten aan. We kunnen je helpen bij het volledige tentenproject, van planning tot uitvoering.