Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Datasheets

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Aluhal tenten

Bij Wichers Tenten zijn we persoonlijk betrokken bij jouw evenement of bedrijfsactiviteit. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw evenement of bedrijfsactiviteit perfect verloopt. Daarom bieden wij aluhal tenten van hoogwaardige kwaliteit met verschillende unieke eigenschappen en formaten, zodat we altijd de perfecte oplossing kunnen bieden die past bij jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een bedrijfsfeest, festival, bruiloft of beurs organiseert, onze aluhal tenten zijn geschikt voor verschillende toepassingen.

Stabiel & stevig

Duurzaam & betrouwbaar

Flexibel & aanpasbaar

Veilig & brandwerend

Snel & efficiënt

Weerbestendig & robuust

Comfortabel & uitgerust

Kwaliteit & vakmanschap

Veelzijdige inzetbaarheid van aluhal tenten

Onze aluhal tenten zijn veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. De tenten zijn inzetbaar bij bedrijfsfeesten en -evenementen, festivals, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden, beurzen en tentoonstellingen, tijdelijke opslagruimte, overdekte markten en nog veel meer.
De tenten zijn flexibel in te richten en aan te passen aan de specifieke behoeften en wensen van de klant. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. Bovendien kunnen ze worden uitgerust met diverse accessoires, zoals verlichting, verwarming, airconditioning en vloeren. Onze aluhal tenten bieden een veilige en comfortabele omgeving voor jouw evenement of bedrijfsactiviteit, waarbij kwaliteit en vakmanschap altijd voorop staan.

Specificaties

Breedtes

3, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter

Zijhoogte

230 cm / 300 cm

Nokhoogte

393 cm – 706 cm

Oppervlakte

Verlengbaar met 5 meter
(tot maximaal 120 meter)

Capaciteit

Onbeperkt

Vloeren

Zwaarlastvloer of cassettevloer

Kleuren

Wit

Opties

  • Transparante zijwanden / daken
  • Witte harde wanden
  • Glaswanden
  • Deuren

Veiligheid en kwaliteit

Bij Wichers Tenten hechten we veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze aluhal tenten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn voorzien van de juiste certificeringen. Zo zijn onze tenten onder andere NEN-EN 13782 gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste Europese normen op het gebied van tijdelijke constructies. Dit betekent dat de constructie veilig is en dat er bijvoorbeeld rekening is gehouden met belastingen en stabiliteit.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Kan ik aluhal tenten huren voor een kortere periode?
Ja, bij ons kun je aluhal tenten huren voor zowel korte als langere periodes.
Zijn de tenten bestand tegen slechte weersomstandigheden?
Ja, onze tenten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zijn weerbestendig.
Kan ik de tenten ook laten opzetten en afbreken door jullie?

Ja, wij kunnen de tenten voor je opzetten en afbreken. Zo hoef je zelf geen tijd te besteden aan het opbouwen van de tent.

Zijn de tenten brandveilig?

Ja, onze tenten voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn brandveilig.

Kan ik de tenten ook laten voorzien van vloeren, verwarming, verlichting en airconditioning?
Ja, onze tenten kunnen worden uitgerust met verschillende accessoires, zoals vloeren, verwarming, verlichting en airconditioning.

UITGELICHT PROJECT

Aluhal met aan beide zijden pagodes met transparante wanden.